kedd, augusztus 01, 2006

Nah, ez is megvolt

Sajnos, tényleg megvolt. Hazajöttünk a "nyaralásból". Múlt héten, csütörtökön mentünk el nyaralni a kedves barátnémmal. Hévízre. Csütörtök este érkeztünk, hétfőn délben jöttünk. Tökkkjóóóó volt. Sőt, lehet, hogy még annál is jobb. Ha még hozzátesszük, hogy a tavaly semerre sem voltam, akkor ez volt a legjobb az utóbbi két évben.
Csak ülni, áztatni, és nem csinálni semmit... Najó, néha még egy-egy sört meginni. Ez is elég nagy erőfeszítésembe került :) Aztán eccercsak nemtom mi kerített a hatalmába, úsztam eccsomót. Sokat. Rengeteget. Legalább vagy hatszor 250-300 métert! Azért írom ilyen nagy lelkesedéssel ezt a számot, mert a tavalyi év folyamán csak tavasszal voltam eccer (asszem) az otthoni uszodában, ahol nemnagyon zavartam az embereket az úszásommal. De ez most nagyon jolesett. Tényleg.
Szóval, mindent összevetve, nemnagyon akaródzott hazajönni. Mármint nem odahaza, hanem ide vissza. Csütörtöktől ismét meló, hajtás, idegeskedés, mittomén. Nagyfalusi normális dolgok. Már akinek normális.
De azt hiszem az úszásra rászokok mostantól.