szerda, április 23, 2008

Nahát...

Ismét nagy szünet után mondom: Sziasztok! :) Ellustultam az utóbbi időben, meg egy kicsit a kedvem is elment úgy általában mindentől - így a blogírástól is. De most hátha-hátha valami visszajön, megérint vagy mittom, és többször jelentkezem úgy blogilag is.
A kámbekk apropója egy felhívás a Magyarországon élő (vagy akkor épp a környéken tartózkodó) Szentgyörgyiekhez, amely így szól:
2008. május 11-én (vasárnap) délelőtt 10.00 órakor Budakeszi focipályáján naaaaagy naaaaagy Szentgyörgyi találkozó lesz. Eszem-iszom, ismerkedés, kapcsolatfrissítés, meg hasonlók. Ha minden igaz, akkor foci is lesz, tehát a szabadidőruha mozgást is engedjen (ne csak a kéz emelgetését... :) )
És most idézek: "Kaja: bográcsban főzünk vmit, roston, grötáron miccset v. flékenykét, hátha vki bevállalja a puliszkakevergetését is?? Mindenki otthonról majd hozza az előkészített adagot, h azzal se teljen az idő, bedobjuk kevergetjük majd megesszük. Az itallal ua. ki amit jónak lát hozza!"
Szóóóval: ha jösztök - lesztek, ha hoztok - esztek-isztok. Reméljük az idő is megengedi, és kegyességében a napot ránk mosolyogtatja. A helyszín a Google-on: IDE KATTINTS.
Namostennyi.

2 Comments:

At 4/24/2008, Anonymous Névtelen said...

Jajjj mámő drága, ott kéne lenni :)

 
At 4/25/2008, Blogger Tajhamer said...

Igenigen, ott kéne enni :) Sakkómá' inni is...

 

Megjegyzés küldése

<< Home