szerda, május 24, 2006

Megasztár eredmény

Íme egy levél, amelyet a Megasztár döntője után küldött valaki az egyik tévécsatorna műsorának. És állítólag rengeteg ilyen érkezik minden csatorna szerkesztőségeinek… szerintem ez kommentárt és akármilyen más hozzáfűznivalót nem érdemel. Max annyit mondanék, hogy ez (is) minősíti elég sok magyar gondolkodásmódját…

„SZÉGYELJE MAGÁT AZ ORSZÁG, HOGY NEM TUDOTT KIÁLLÍTANI EGY MAGYAR LÁNYT, MÁR AZ ÉNEKESEKÉRT IS A HATÁRON TÚLRA KELL MENNI? HOVA LETTETEK MAGYAR ELŐADÓK? A 60-70-es években volt táncdalfesztiválunk és nem volt szükség a határon túlra, és a mai napig emlékezünk a slágerekre. Értitek ezt???!!!Megvan a kéró meg a kocsi Magdika!!Nagy elégtétel ez a határontúliaknak,a nem-ek után.Nálunk már nincs is tehetség,csak ott.Jobb itt lenni,mint Kishegyesen,azt elhiszem.
Magdikának, ( az édes kis megszeppentnek ) csak énekelni kellett volna, és sajnáltatnia magát magyarországgal. Mert ő és a családja munkanélküli, kit érdekel hogy mennyit iszik az apja, és ad e puszit az anyjának? Nem kellett volna a szegény népét sem emlegetni abban a döntöben amikor Szabó Eszti kiesett. Nem egy ki sajnáál engem jobban versenyre jelentkezett. Szerénynek tünhet de egy nagy taktikus, és tisztességtelen dolgokat is bevetett a gyözelem érdekében. A hangja oké, az legalább rendben van, nem ugy mint a lelkiismerete.
bár idáig nem tartottam magam Magyarország-pártinak, és a határon túli magyarokkal sem volt (most sincs!) semmi bajom, úgy gondolom, itt a műsorban is volt jó néhány magyarországi tehetség, akinek jól jött volna a nyeremény!”

3 Comments:

At 5/30/2006, Anonymous Névtelen said...

Szanalmas es megvetesre melto vagy csonka ivadek.
Atilla Erdelybol

 
At 4/06/2009, Anonymous Névtelen said...

Igazad van Attila!!!
egy masik Attila Erdelybol

 
At 4/09/2009, Blogger Tajhamer said...

Nos, nagyeszű Attilák, ha kinyitnátok a szemeteket, látnátok, amit most épp nem... Pedig szerintem egyszerű.
De hát végülis, meg kellene értse az ember amit olvas, lehet ez a baj...

 

Megjegyzés küldése

<< Home