szerda, május 31, 2006

Megasztár eredmény #2 és nacionalizmus

Varga Feri második lett. Ez még nem is gond, mert egy versenynek nyertesei és vesztesei vannak, azaz csak egy versenyző lehet első helyezett. Már egy korábbi beírásban mutattam egy levelet az eredménnyel kapcsolatban, de ez durvább most.
Szóval Varga Feri.
Ugye, őt is nyomatni kell, mert mégiscsak 2. lett. Az origo.hu portálon fórumozott minap. Íme egy kérdés és a válasz rá:
"Mi a fenének kell itt olyan embereknek is versenyeznie, akik nem is magyarok? [Szomoru Pasi26]
- A verseny feltételeit nem én határoztam meg, nekem semmi gondom nem volt vele, de tiszteletben tartom az érzéseidet és a gondolataidat. Csak így tovább!"
Az egy dolog, hogy a fórumozók megengednek maguknak ilyen kérdéseket, de hogy Varga Feri ilyen választ adjon rá, az már türhetetlen!
Szomorupasi26-nak meg üzenem, hogy aki nem tud olvasni, az miért fórumozik egyáltalán?? Nem hallotta/olvasta a Megasztár ezen kiadásának a szabályait? Nem tudja, hogy határon túli magyarok is nevezhettek?! Mondom: MAGYAROK! Idióta béna tájékozatlan magyarországi magyar, akinek a leghalványabb lila gőze sincs a határon túli magyarságról. De legalább hallgatna az ilyen...
Sajnos, sokan vannak Szomorupasi26-hoz hasonló emberek...

1 Comments:

At 5/20/2011, Anonymous Poker Website Reviews said...

And there is other output?

 

Megjegyzés küldése

<< Home