hétfő, július 24, 2006

A mai vihar

Találtam egy képet a mai viharról. Igaz, nem arról a részről van, amiről az előbbi bejegyzésemben írtam, de ez is jol megmutatja, mi is történt ma. A képen az Istenhegyi úton jön lefelé a víz. )A kép az origorol van leszedve, oda beküldte Kánai András).

Valamicske

Annyira lusta vagyok, hogy az üdítőt is alig tudom a számhoz emelni... Nem is csoda, hogy ide is alig írok... Meleg van, annak ellenére, hogy ma akkora zápor volt, hogy majdnem mindent elvitt egyes helyeken. A 7-es busz vonalán a Kosztolányi tér és a Hamzsabégi út közti rész kábé úgy nézett ki, mint az alábbi kép (a kép a tiszai áradáskor lett készítve, nemtom már pontosan, vagy a Tisza, vagy a Zagyva van rajta :D ):
Nah, majd még jelentkezem.

hétfő, július 17, 2006

SZABADSÁÁÁG!!!

Nos, kedves Barátaim, a mai naptól szabadságon vagyok. Elméletileg egészen augusztus 7-ig! Azért elméletileg, mert augusztus első hetében lehet h be kell menjek majd egy-két napra... De azért hetedike mégiscsak hetedike.... :)))))
Ha a fülejim nem lennének, körbevigyorognám az összes fejem... :))))))

vasárnap, július 16, 2006

Leégtem..

A tegnap voltunk a Balatonon, s úgy leégtem, mint fát az erdőtől... Az este alig tudtam beszélni, annyira rázott a hideg. Ma egy kicsit jobb a helyzet, de ma is égek, húzodik a bőröm, meg ilyesmik... De attól eltekintve faxa volt a Balatonon :)) Jah, és a tesóm is leégett, de neki csak a lábai hátul. Szegénykém szenved nagyon...

péntek, július 07, 2006

Ilyen se' volt még!

Minap kifogytunk a sörből (a drága jó Borostyán-ból). Ez természetes, ugye, ha az embernek melege van, és a napi (előírt) folyadékmennyiséget be akarja vinni a szervezetébe. Szóval: nem volt sör. Nos, irány az egyik nagyobb bevásárlóközpont, merthogy ott olcsóbban juthatunk az értékes nedühöz.
Tesómmal mentem, aki nőből van, és mint olyan, szét kellett nézni az apróbb-nagyobb üzlete(cské)kben is. Ennek az lett az eredménye, hogy vettem magamnak egy szandált, és elmaradt a sörvásár! Ez hallatlan! Mentségemre legyen mondva, utána mentem focimeccs-nézés ürügyén sörözni... :)) Volt ott meccsnézés is, sörözés is, még egy-két Becherovka is lecsúszott...
Szóval mindent összevetve, lehet, hogy még jobban is jöttem ki a dologból...

hétfő, július 03, 2006

Ezt el kell újságoljam!!

Nagyerekek, e'nnemsemmi!
Az elmúlt névnapom alkalmából kaptam a munkatársaimtól egy hordó Heineken-t! Hogy az Isten tartsa meg (-és akár kamatoztassa is) a jó szokásukat! Ez pont jókor jött, mert asszem otthon nincs egy kortynyi söröcském sem, tehát megmentettek egy életet ezek a drága jó teremtmények! :)))))))))

Tudom, tudom, lusta vagyok...

Olyan régóta írtam már, hogy aszittem a passwordomat is elfelejtettem. Ne haragudjatok, hűséges olvasóim(?), ezen a héten pótolok egyetsmást. Ígértem képeket is, azok is lesznek remélhetőleg a héten. Na, most is ennyi egyelőre. Tsók.