szerda, július 15, 2009

Első teljesítménytúrám: Szurdok 30

Szurdok 30

Akik meghallották, hogy életem első ttúrája a Szurdok 30, mind azt mondták – vagy érteni engedték – hogy elsőre talán nem kellett volna pont EZT választanom… (néhány részéről érteni véltem, hogy nem minden kerekem van meg, vagy ha meg is van, nem működik rendesen... :) ) De hát ilyen az élet, az ember nem mindig dönt „logikusan”.

Nem szándékozom hosszú mesét írni, annál is inkább, mert egész végig csak arra koncentráltam, hogy véghezvigyem, amit célul tűztem ki magamnak: végigmenni, és szintidőn belül teljesíteni. Annyira jól sikerült ez a koncentrálás, hogy a fényképezőgépet is csak két alkalommal vettem elő, egy-egy kép erejéig :))

Ami biztos: a rendezésre/rendezőkre nem lehet egy rossz szó sem, sőt. Az útvonal is teljesen rendben volt, habár „kicsit” itt-ott megerőltető (hja, az a Vaskapu szikla előtti, meg az a másik, meg az a másik…). A leírás, a térkép, az ellátás… csak szuperlatívuszokban ezekről is!

Még egy nagyon fontos dolog: Vmaast-nak köszönöm a türelmet, a biztatást, a vezetést, és úgy egyébként mindent. Nélküle talán nem mentem volna végig...

Mindent egybevetve: mindenkinek csak ajánlani tudom EZT a ttúrát, és ezek után gyakorlatilag bármelyiket. Az biztos, hogy nem ez volt az utolsó ttúra, amin részt vettem! (Úgy gondolom, hogy a több, mint 1600-as szintkülönbség ezen a 30 km-en elég érdekes...)

És legvégül a szintidő: indulás 7.00 óra, érkezés 13.35 óra (nem sietünk, Vmaast, mi? :))

Címkék: , ,