szerda, január 31, 2007

Fokozás

Pici cici, kicsi cici, cici, mell, csöcs, űűűűű vazzeg...

kedd, január 30, 2007

Csak

Ez teljesen hülye. Pontfiksz

hétfő, január 29, 2007

(Új) West Balkán

Elég hosszú idő után Szombaton végre úgy döntöttünk, hogy kimegyünk a Zéletbe egyet rázni. Délutáni – estébe nyúló – bemelegítés után, az előző pozitív tapasztalatok következtében úgy döntöttünk, hogy a West Balkán nevezetű helyre megyünk bulizni. De, mivel még nem voltunk az új balkánban, úgy gondoltuk, hogy ideje megnézni azt is. Szóval, az új West Balkán felé irányítottuk taxisunkat.
S eccercsak megérkeztünk. Tiszta ámerika hejj. Nagy parkoló, tágas hely, minden cucc. Bemegyünk, ott is tágas tér, nagy bárpult. Keresnénk a ruhatárat, de az nincs sehol. Bennebb megyünk, beérünk a tánctérre. Szemben, a terem végén, diszkó-mintára ott a magasabb színpad, szerintem a fellépőknek fenntartva, de ha nincs fellépő, akkor a bulizók „bitorolhatják”. És mit is mondhatnék, bitorolják is (értsd: „a korlátnál táncolunk, hadd lásson a nép”).
No, mentünk tovább, mert ugyebár le kellene tenni a kabátokat. Irány az emelet. Az elsőn van egy bár, és belső szoba, leülendő. Ja, az út: meredek csigalépcső, a tapéta viszont nagyon tetszett. Nagyon meredek. Elsőn nincs ruhatár. Másodikra kéne felmenni, de a sor vége a lépcső alján van. Először nem is mertem elhinni, hogy ott van a ruhatár, de mint kiderült, muszáj volt elhinni: ott volt. (Hirtelen az jutott eszembe, hogy ha be találok rúgni, hogy veszem ki a kabátom?!) Nah, letettük a kabátokat, irány vissza a kocsma. Sör, hidratálandó. Irány a földszint, leülendő. A színpad mögött találtunk is helyet, egy párocska társaságában, akik egy nagy asztalnál ültek. Odapofátlankodtunk. Leültünk. Támasztottuk a fejünket, nehogy leessen. Nekem alapjáratban fájtak a szemeim, tehát nem voltam valami nagy kedvemben. De igaz, más sem a társaságból. Ritka alkalom fordult elő: annyira untam az egészet, hogy néhány korty sört otthagytam, úgy indultunk a ruhákért. Ismét fel az emeletre. Ekkor még többen álltak a lépcsőn, pedig nem is volt késő (akarommondani: korán). Beállítunk a sor végére, vártuk a megváltást. Eközben mellettünk mentek fel emberkék. Csak úgy simán. Felment a cukrom haccázra. A következő jelentkezőre rá is ripakodtam, ne előzzön, mert mi is oda várunk (tiszta aranykorszak-béli emlékek ébredtek bennem…). Ekkor szóltak fentről, hogy akik kivennék a cuccukat, felmehetnek. Nah, mondom, akkor bocs, menjetek, megyünk mi is.
Kivettük a ruhát, mennénk lefele. De nehézkesen ment, mert ugye, mögöttünk tömeg, jobbra fal, balra korlát (és a legrövidebb út lefele). De ezen is túljutottunk valahogy, leértünk az első emeletre. Itt egy faszi neki volt dőlve egy ajtófélfának, a lábai meg keresztbe az emberek előtt. Nem vettem észre, belebotlottam. Majdnem beérkeztem fejjel a bárba. Cukrom héccáz. Ráripakodtam, hogy szedje össze magát, de asszem semmit sem értem el vele. Továbbmentünk, beértünk a tánctérre. Eccer nézem, hogy a társaságunkban lévő srácnak nekiáll egy másik. Aszittem ismerőse, mert eléggé ölelkezős hangulatba kerültek. Akkor láttam, hogy baj van, amikor a srác barátnője is ott izél körülöttük, próbálta szétválasztani. Ez érdekes lesz. De rövid úton sikerült lerázni a barátról az idegent, errefel nekem állt. Megfogta a kabátom, s aszongya nekem: „te löktél meg, te vetted el a fényképezőgépem!”. Hámondom, ez megkergült. Csuklón fogtam, kettőt szorítottam rajta s ellöktem, hadd járjon békével. De közben mindenfelől lökdöstek, asse kizárt, hogy ki akartak rámolni, amíg a másik keresi a fényképezőgépét rajtam. Mentem volna ki, de érzem, hogy valaki próbál a zsebembe nyúlni. Visszafordulok, s hát a fényképezőgépes faszi. Cukrom ezer. Megfogtam, magam felé rántottam, s felhúztam a kezem, hogy bevágok neki egyet. Valószínű, hogy nem vágtam volna be, de nincs kizárva – adott körülmények közt. Szerencsémre, az egyik lány a társaságunkból ott volt mellettem, és ahogy felhúztam a kezem, elkapta, és rángatott kifelé.
Ekkor olyan fejfájást kaptam, hogy azt hittem szétesik a fejem. Ilyent még életemben nem éreztem. Le kellett üljek, nem bírtam a lábamon állni. Valahogy hazaértünk (köszönet a taxisnak, elvitt ötünket egyszerre), alig vártam hogy lefeküdjek.
Kánce káncov: egyszer volt Budán kutyavásár, az új WB-ben is csak egyszer volt buli. Egyszer még elmegyek délután, lássam milyen is a hely, amikor kevesebb ember van. De ennyi. Teljesen más emberek járnak oda, mint a régibe, hülye beosztása van a helyiségnek, diszkós nép, semmi igazi (régi) West Balkán – fíling.
Asszem most ismét csend következik egy darabig…

hétfő, január 22, 2007

Fogászat: régi ismerős

Már csak azért is leírom, hogy majd innen (is) nyomon tudjam követni a fogászati "pályafutásomat".
Ugyanis múlt hét végére kezdett fájni egy tavaly tavasszal betömött fogam, hétvégére meg el is dagadt, esténként lázam is volt. Ma megyek fogászatra. Várom nagyon, hátha egy-két napon belül helyre is jövök...
Egyébként remélem, hogy mindenkinek jol telt a hétvégéje, és másnak nincs ilyen "fogászati karrierre" kilátása...

szerda, január 17, 2007

Nahát

Nahát, kedves barátaim, 2 (kettő) hónap és három nap telt el a legutolsó bejegyzésem óta... Ez ám a szabadság, nemdebár?!
Ezalatt az idő alatt csomó minden történt, de mondhatnám azt is, hogy sok minden. Voltunk operában - nagyon tetszett. Voltunk otthon, az még jobban tetszett. szilvesztereztünk, az is tetszett. Visszajöttem munkába, ez már kevésbé volt ínyemre. De hát a Zélet megy tovább...
Készítettem otthon egy csomó képet, majd ide is felteszek egyet-kettőt, gyönyörködjetek szép hazánkban Ti is :)
Előzetesben:
Ez Tusnádfürdőn vóut.

Ez meg Gyergyó fölött, asszem Pongrácz Tető...

Ez meg már a Békási Szoros.

Nah, voltam ottis. Szép volt. Nagyon. Van még kép, vagy kéccáz, maj'nem hármoszáz... Most már ejsze jelentkezek még hamarost. Addig mindenszépet.

Ja, BÚÉK.....